Det er nye tider i Las Vegas!
Sin City har i årtier været kendt som hele USA's legeplads, hvor også besøgende fra resten af verden strømmer til i tusindtal hvert eneste år.
Men Vegas har nu aldrig været kendt for den gode smag. Neonlys, pangfarver og letpåklædte damer har længe været byens varemærke, ligesom de overvældende low-budget buffeter, pensionister med bæltetasker og brugtvognsforhandlere med alt for mange mande-smykker.
Det er der dog ved at blive lavet voldsomt om på, og byen er - trods den økonomiske krise - ved at undergå en forvandling til stilsikkert og sofistikeret underholdningsmekka.
Et par af tegnene på denne ændring fra 'tacky' til 'classy' er for eksempel, at restauranterne i Las Vegas nu kan bryste sig med intet mindre end 21 Michelin-stjerner tilsammen, ført an af restaurant Joël Robouchon i MGM Grand, der har hele tre af de eftertragtede stjerner.
Desuden giver magasinet Newsweeks ekstremt kræsne mad -og kunstanmelder, Tara Weingarten, topkarakterer til både spisning, indretning og shows i Las Vegas. En ros man ikke lige ville forvente fra den notorisk nedladende og forfinede anmelder. Weingarten går endda så langt som til at sige:
"There, I said it. The most delicious meal I've experienced happened not in New York or Paris or Tokyo or Monte Carlo but in Las Vegas. Right next to Elvis"
Forvandlingen er dog ikke total, og selvfølgelig er der stadig masser af det 'gamle' Vegas tilbage, men indtil videre ser det ud til at byen har succes med skiftet hen imod det mere afdæmpede og eksklusive.
Las Vegas - nu med stil
Acemag.dk