Peter Eastgate bad beated ud af Irish Open

Peter Eastgate fra Odense blev bedste dansker ved Irish Open i Dublin. Men det var så sandelig pure uheld, der gjorde, at det ikke blev til et finalebord, men derimod en niendeplads og lige uden for det tv-transmitterede finalebord.

Da der er 12 spillere tilbage, ligger fynboen med det irsk-klingende efternavn, meget godt til med en stack der er i top fem, men et kæmpe bad beat ryster Eastgate så meget, at han aldrig rigtig kommer oven på.

Eastgate sidder med spidserne, og har lavet et lille raise. Hans sidemand - der også har en pæn stack -  siger all in, og det er verdens nemmeste call for fynboen. Sidemanden sider med , men rammer fire hjerter....av av av

Derefter var det ned ad bakke for Eastgate, der får det endelige nådestød af Thomas Finneran.

Peter går all in , men bliver kaldt af  og får ingen hjælp.
"Jeg havde svært ved at koncentrere mig til sidst. Der var alt for meget larm i lokalet. Jeg er jo ikke vandt til at spille denne slags turneringer," siger den blot 21-årige Peter Eastgate til Ace lige efter hans ærgerlige exit.

Det kan godt være, at han ikke er vandt til at spille liveturneringer på dette niveau, men det kunne man ikke se. Indtil sit bad beat styrede han fuldstændig sit bord med meget aggrasivt spil.
"Jeg har da fået blod på tanden, og vil helt sikkert stille op til nogle EPT'er i næste sæson," siger Eastgate.

Han får også råd til et par stykker af dem. Niendepladsen i Dublin var nemlig €35.000 værd.



asd