Phil Hellmuth drikker sig til succes

Hvad er hemmligheden bag ti WSOP-armbånd og en sundere bankrulle end de fleste? En energidrik! Afsløringen kommer noget overraskende fra Phil Hellmuth, der har slået pjalterne sammen med firmaet Pro Player, der er navnet på en ny energidrik.

"Jeg er vild med det nye forfriskende produkt. Det ændrer virkelig dit velbefindende, når du spiller poker i lang tid," slår "The Pokerbrat" fast i en pressemeddelelse fra firmaet.

Phil Hellmuth er ikke den eneste, der er glad for samarbejdet. Power Brands, som er firmaet bag Pro Player, kan ikke skjule begejstringen. "Pro Player er stolt over at have slået pjalterne sammen med den pokerspiller, vi betragter som den bedste og mest succesrige i pokerhistorien," siger Darin Ezra, chef for Power Brands.

Den højlydte pokerpro har store planer for, hvad samarbejdet kan føre til og udtaler:"Med Poker Pro kan jeg næsten allerede nu smage mit 11. WSOP-armbånd."

Jo, jo. Så har man hørt det med.

I næste udgave af Ace kan du i øvrigt læse et stort interview med Phil Hellmuth, som Ace fik i snak i Monte Carlo. Ace 14 er på gaden den 19. april.
asd