Odds på dansk sejr i aften over Tjekkiet

Efter at ha set en storspillende Mikkel 'Missil' Hansen i tirsdags mod Østrig, er der store forventninger til, at Wilbeks drenge banker Tjekkiet i aften, når Danmark spiller sin tredje kamp ved EM. Tjekkiet har dog en stjernespiller i form af den 31-årige Filip Jicha, venstre backen, der i 2012 blev kåret som verdens bedste håndboldspiller, og som Niklas Landin kalder en selvmordspilot. 

Men tjekkisk selvmordspilot eller ej, så har bookmakerne Danmark som storfavorit til at vinde kampen i aften - vi har set på et par odds:

Da Danmark er storfavorit giver det ikke meget mening at spille på Danmark 'lige på' da oddset er alt for lavt. Vi har derimod fundet et par alternativer:

Tror du at Danmark først scorer 5 mål i kampen, så giver bet365 odds 1.35 på det resultat.

betsafe giver odds 1.62 på sejr til Danmark (handicap 0-5,5), hvilket altså kræver, at Danmark vinder med 6 mål.

Tror du på, at Mikkel 'Missil' Hansen scorer over 4,5 mål, så er det spil odds 1.52 værd hos Unibet

Tror du, at kampen ender med en dansk sejr på 4-6 mål, så får du odds 3.50 på det udfald hos bet365. Hos bet365 kan du også spille en dansk handicap sejr (-3,5 mål) til odds 1.32.

De fleste har masser af odds på EM og live betting på kampene - f.eks. Unibet, som også har et fint tilbud på live betting på EM - det kan du se mere om på Unibet.dk