Gå all in på US Sport og spil med om store præmier

Frem til den 1. december holder unibet All American-måned, hvor de sætter fokus på de tre største amerikanske sportsgrene, som Unibet alle har masser af odds på, nemlig NBA (basketball), NFL (amerikansk fodbold) og NHL (ishockey).

Kampagnen byder i hele november på masser af gavekort  og præmier til de spillere, som tilmelder sig denne kampagne. Top 3, når kampagnen slutter, vil desuden løbe afsted med hovedpræmierne, i form af rejsegavekort fra Travelsense på henholdsvis 15.000, 10.000 og 5.000 kroner, som man passende kan bruge til en tur til Guds eget land, USA.

Foruden hovedpræmierne, er der masser af konkurrencer med præmier og free spins til alle som deltager.

Denne weekend!
Optjen min. 50 point til All Amercan-leaderboardet fra torsdag den 14. november kl. 12 til søndag d. 17. november kl. 23.59 og få 5 free spins 
på det super sjove Slotspil, Fisticuffs den 18. november senest kl. 16. 

Desuden deltager du i lodtrækningen om 2 billetter til Champions League-kampen imellem FC København og Real Madrid tirsdag den 10. december kl. 20.45! 

Og der er endnu flere præmier. Der trækkes nemlig også  lod om et EKSTRA gavekort til sportsoutlet.dk (værdi 750 kr.) i blandt ALLE, som har tilmeldt sig kampagnen og har optjent 50 point til All American-leaderboardet i denne periode - vinderne vil blive kontaktet mandag og vises på unibet's hjemmeside.

Tilmeld dig og læs mere om kampagnen