MMA: Mikkel Parlo favorit mod Brennan “The Irish Bad Boy” Ward

Natten til lørdag kan danskeren Mikkel Parlo kan slå sig helt til tops i international MMA - du kan se kammpen live stream på betsafe 

Med to overbevisende sejre i Bellators "Toughest Tournament in Sports" er Mikkel Parlo kravlet op i top 50 på verdensranglisten. Samtidig er han klar til turneringens finale, hvor 100.000 dollars og retten til en titelkamp om VM-bæltet er på spil. I finalen møder han natten til lørdag 9. november dansk tid amerikanske Brennan Ward med tilnavnet "The Irish Bad Boy". Og den karismatiske amerikaner har allerede langet verbalt ud efter Parlo:
 
"Jeg er glæder mig voldsomt til at kæmpe mod Parlo. Jeg føler slet ikke, han har en chance for at slå mig", udtaler Ward forud for kampen.
 
Den 25-årige amerikaner er tidligere All American inden for brydning og judo og kan fremvise en statistik på otte sejre og et enkelt nederlag i karrieren. Han er kendt som en uforudsigelig og aggressiv fighter, der går efter at afslutte modstanderen tidligt.
 
Danskeren lader sig dog hverken påvirke af Wards hidtidige præstationer eller manglende respekt. Han foretrækker at lade næverne tale:
 
"MMA er kæmpestort i USA, og medierne elsker, når en flabet type som Ward stiller sig op og provokerer. Han har også en høj stjerne internt hos Bellator, som godt kan lide fightere med TV-tække", siger Mikkel Parlo og fortsætter:
 
"Som fighter er han alsidig, og han kæmper med stor selvtillid og styrke. Men han har ikke min erfaring, og han har ikke mødt modstandere af samme kaliber som mig. Jeg tror, han får sig en overraskelse, når han mærker, hvor hårdt jeg slår."
 
Finalen finder sted i Winstar World Casino i Thackerville i staten Oklahoma. Vinder Mikkel Parlo kampen kan han se frem til en titelkamp mod Bellators russiske verdensmester Alexander "Storm" Shlemenko. Den russiske orkan har en statistik på skræmmende 48 sejre og syv nederlag.

Betsafe har Mikkel Parlo som klar favorit til at vinde finalen mod Ward. En dansk sejr belønnes med odds 1,50 mens amerikaneren står i odds 2,45
 
Betsafe tror så meget på Mikkel at de giver pengene tilbage op til 200 kr., hvis Mikkel taber på K.O.

Du kan se kampen live stream på betsafe

Se flere odds på kampen her. Er du ny bruger på betsafe, så får du op til 1000 kroner i startsbonus