Søren snuppede en kvart million

Tre gange tidligere har Søren Bakfort deltaget i Kanal 5’s semifinale-programmer uden, at det er lykkes ham at gå videre til finalen. Men da han endelig formåede at komme igennem til finalen, gik han hele vejen. Søren Bakfort vandt Kanal 5’s PokerStars, 250.000 kroner og en billet til EPT-finalen i Monte Carlo.
”Det er helt fantastisk. Jeg er meget lykkelig for min sejr, som er mere værd for mig end pengene. Men altså, de er da rare. Det var bare fedt at vinde. Og jeg glæder mig til Monte Carlo, som selvfølgelig bliver en lærerig oplevelse,” siger Søren Bakfort til Ace.

Søren bor på Christiania og lever af sin turneringspoker.
”Ja, altså. Jeg har da plus på kontoen, og sejren gjorde selvfølgelig plusset endnu større. Men det er ikke sådan, at jeg kører i store biler og har huse rundt omkring i verden,” griner Søren.

Han fravalgte cash-spil for lang tid siden – det passer simpelthen ikke til ham, siger han.
”Turneringsspil er et mere rent spil, synes jeg. Det ligger simpelthen bedre til mig. Mit temperament har ikke godt af de slemme suckouts, som jeg oplevede på cashbordene. Det blev jeg sgu godt træt af,” siger Søren Bakfort.
 
Man siger, at en ulykke sjældent kommer alene, og det samme gælder åbenbart for en succes. I hvert fald har Søren Bakfort formået at følge sin triumf i Pokerstars op med et vundet sæde til EPT’en i Warsawa.
”Det bliver opvarmning til min opvarmning til Monte Carlo,” lyder det fra den glade vinder.

Tillykke med sejren fra Ace Redaktionen!

asd